;
top of page
Obrázek autoraČervený Jelen

Oáza chutí i tradičního českého piva přímo v srdci Prahy

Aktualizováno: 22. 7.


Pivo Praha

Hledáte to nejlepší místo v srdci Prahy, kde si můžete dopřát nejen prvotřídní pivo, ale i perfektní steak? Nehledejte více! Červený Jelen se pyšní širokou nabídkou čítající nejen proslulý Pilsner Urquell z tanku. V prostorách bývalé banky si můžete vybrat i z bohaté nabídky nealkoholických nápojů, pochutin k pivu a degustačních prkének plných masových dobrot, které pocházejí z těch nejlepších českých farem.


Skvělá restaurace s útulným venkovním posezením

Zahrádka Praha

Znáte lepší pocit než čerstvě načepované pivo ve vychlazené sklenici? Přidejte jednu z našich dvou útulných zahrádek v centru Prahy 1 jen kousek od Hlavního nebo Masarykova nádraží a máte recept na dokonalé odpoledne. Ať už jste místní, nebo turista bloumající centrem a hledající to nejlepší pivo v Praze, venkovní posezení Červeného Jelena vám nabídne pohodlí a vynikající servis.


Mistrem v čepování piva?

Kurz čepování piva

Chcete poznat všechna tajemství piva? Přihlaste se na náš kurz čepování piva v Praze, kde se naučíte vše o umění čepu. U nás najdete jedinečné tankové pivo, jehož kvalita spočívá na bedrech těch nejpovolanějších mistrů výčepních v čele s Miroslavem „Pantátou“ Nekolným (@pantata_vycepni). Sami, ve skupině, na oslavu, rozlučku či jako teambuilding – to necháme na vás!







Jedinečný prostor si zaslouží jedinečné jídlo – Znáte Wagyu steak?

Steak Wagyu

Červený Jelen je také domovem pro jedny z nejlepších steaků v Praze. Naše nabídka jídel je rozmanitá, ale pokud jste milovník masa, nenechte si ujít náš luxusní Wagyu steak. Maso původně japonského plemene Wagyu je neodolatelně křehké, šťavnaté a má jedinečnou prorostlou strukturu. Díky pečlivému výběru kvalitních kusů skotu a dlouhému, pomalému výkrmu má Wagyu intenzivní mramorování, což zajišťuje jeho neopakovatelnou chuť.


Krémově bílý tuk, který je vidět na každém plátku, je zárukou křehkosti a šťavnatosti.

A co víc, v naší restauraci nabízíme různé varianty tohoto masa – od steaků z nízkého a vysokého roštěnce až po Wagyu burger. Každý kus Wagyu prochází pečlivým výběrem od farmářů z Austrálie a Japonska, abychom vám zaručili nejvyšší kvalitu a nezapomenutelnou chuť. A protože si toto maso zaslouží speciální péči, připravujeme ho na grilu Infierno od americké firmy Grillworks, ve kterém zatápíme dřevem z Křivoklátských lesů.


Ať už chcete strávit večer venku s přáteli nebo hledáte restauraci se zahrádkou v Praze 1, Červený Jelen je ideálním místem pro každou příležitost. Přijďte a objevte, proč je naše restaurace jedním z nejlepších míst, kam na jídlo v Praze.


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page