; Příspěvek | Červený Jelen
top of page

Venkovní zahrádky Celnice a Republika kombinují lahodné jídlo, pití a pohodovou atmosféru

Updated: Jul 20, 2023


Venkovní zahrádka Praha

S příchodem prvních teplých dnů se probouzí naše touhy po příjemných chvílích strávených na čerstvém vzduchu. A to se týká nejen posezení s přáteli u perfektně ošetřeného piva, ale také společného stravování. Odpolední slunce v kombinaci s fantastickým jídlem a příjemným prostředím na venkovní terase vytvoří pohodovou atmosféru, při které si užijete ty nejlepší okamžiky se svými nejbližšími.


Kam na zahrádku v Praze 1?

Chcete si užít hezkého počasí? Přijďte si vychutnat tu nejlepší kombinaci skvělého piva a prvotřídního jídla do naší restaurace Červený Jelen! V naší nabídce najdete lahodné jídlo od týmu Marka Fichtnera, ke kterému vám načepujeme pivo Pilsner Urquell rovnou z tanku nebo namícháme osvěžující domácí limonádu.


Naše dvě letní zahrádky, Celnice a Republika, jsou neodolatelnými oázami klidu uprostřed rušné Prahy. Obě zahrádky nabízí dokonalé venkovní posezení, které je ideální pro relaxaci v poledních hodinách s fantastickým obědem připraveným pod taktovkou našeho šéfkuchaře Marka, nebo pro příjemnou večeři venku. A co je nejlepší – naše milá obsluha se postará o každé vaše přání a udělá maximum pro vaše pohodlí.


Aperitivo v Červeném Jelenovi


Aperitivo Praha

Máte někdy pocit, že byste potřebovali vypnout a užít si příjemný zbytek dne v přátelské společnosti? Přidejte se k nám na jedinečný zážitek, který vás zavede přímo do Itálie! Každou třetí středu v letních měsících se sejdeme na zahrádce Celnice a užijeme si pravé italské Aperitivo.


Osvěžující drinky, neodolatelné dobroty a živá hudba navodí autentickou atmosféru, která vás po náročném dni nabije pozitivní energií. Naše chuťovky, včetně degustačních prkének a předkrmů, vás rozhodně nezklamou. Navíc, připravujeme i něco speciálního, takže se nechte překvapit!


Přijďte si posedět, popovídat si s přáteli a užít si pohodovou atmosféru do restaurace s venkovním posezením. Těšíme se na vás!


bottom of page