; Příspěvek | Červený Jelen
top of page

Aperitivo – Italská tradice v historickém centru Prahy


Aperitivo Praha

Během sluncem prozářených letních měsíců se každou první středu potkáváme v 17:30 na už tradičním aperitivu. Milovníci (a milovnice) osvěžujících letních drinků, našich lahodných prkének a příjemné atmosféry zahrádek, tohle je akce přímo pro vás!


Aperitivo v Praze: Nejlepší zahrádka pro osvěžující letní zážitek


Aperitivo je italská tradice, kterou ochotně převzaly podniky po celé Evropě. Spojení odpočinku, vychutnávání lahodných nápojů a k tomu něco malého na zub zní přeci jako skvěle strávené odpoledne. I Červený Jelen přijal aperitivo za své a rozhodli jsme se tuto krásnou zvyklost přinést přímo do srdce Prahy. Každý měsíc naše restaurace hostí aperitivo, během kterého si můžete vychutnat unikátní atmosféru společně s přáteli, kolegy či jen tak ve dvou.

Letní atmosféra na naší zahrádce v Praze

Naše restaurace pořádá aperitivo na zahrádce Celnice, která je ideálním místem pro letní setkání. Klidná, krásně upravená, v centru Prahy a nabízí dokonalou schovku před sluníčkem. Ať už se s námi rozhodnete strávit pozdní odpoledne, či romantický večer, Celnice je nejlepší zahrádka v Praze!

Zahrádkový bar v centru Prahy s výběrem osvěžujících drinků


Naše nabídka aperitivních drinků je vyladěná do poslední bublinky! Pro milovníky osvěžujících a lehkých drinků náš mixolog umíchal:

Bar zahrádka Praha

  • Aperol Spritz,

  • Campari Spritz,

  • Campari Soda,

  • Campari Orange,

  • Crodino Spritz,

  • a na své si přijdou pochopitelně jak pivaři, tak abstinenti!


Máme bary, máme drinky a máme i občerstvení


K aperitivu patří i lahodné pochoutky, které vám zpříjemní celý zážitek. V naší kuchyni pečlivě připravujeme degustační prkénka plná chutných masových delikates a vybraných sýrů. Užijte si skvělou kombinaci uzenin a lahodných sýrů z různých koutů Česka. Věříme, že naše prkénka vás nadchnou stejně jako drinky.


Najdete nás na zahrádce nejlepší restaurace v Praze


Aperitivo zahrádka Praha


Pokud hledáte perfektní místo na relaxaci a dobré jídlo a pití, restaurace Červený Jelen v centru Prahy je pro vás ideální volbou. Naše zahrádka pod typickou sochou létajícího jelena patří mezi nejlepší v celé Praze, a to nejen díky svému okouzlujícímu prostředí, ale také díky špičkovým drinkům a pochoutkám z té nejlepší restaurace v Praze.


Každou první středu v letních měsících, od 17:30 – skvělá atmosféra, osvěžující drinky a lahodné pochoutky přímo z naší kuchyně. Aperitivo v restauraci Červený Jelen je nezapomenutelným zážitkem, o kterém budete rádi vyprávět.


bottom of page