; Příspěvek | Červený Jelen
top of page

Business lunch v Trezoru Špork potěší vaše obchodní partnery i kolegy


Business lunch Trezor Špork

Chcete pečovat o obchodní vztahy nebo upevnit důvěru klienta či pracovního kolektivu? Business lunch je k tomu skvělá příležitost. Obchodní oběd neboli business lunch má potenciál se stát jedinečným gastronomickým zážitkem pro vás i pro vaše hosty, ať už jsou to vaši zaměstnanci, sponzoři nebo klienti.

U vynikajícího jídla se i pracovní záležitosti probírají snáz. Proto jsme se rozhodli připravit v komorním prostředí restaurace Trezor Špork polední menu o třech chodech, které potěší ty nejnáročnější jazyky.


Tříchodové polední menu pro každého

Business lunch se podává od úterý do pátku mezi 11:30 a 14:15.


Vybrat si můžete z naší špičkové nabídky jídel, nebo si vytvořit vlastní kombinaci vybraných pokrmů z à la carte, které najdete v dolní části menu.


Menu business lunche sestavil náš šéfkuchař Marek Fichtner tak, aby vyhovovalo všem hostům. Pochutnají si i hosté s bezlepkovou dietou a vegetariáni.


Předkrm

Svůj oběd začnete lehkým předkrmem, který vás naladí na hlavní chod. Může to být například houbové rizoto, hovězí tatarák nebo mousse z máslové dýně s kozím sýrem.

Hlavní chod

Jako hlavní chod jistě oceníte čerstvé ryby, šťavnaté steaky nebo ratatouille.

Dezerty a sýry

V závěrečném chodu si zvolíte mezi sladkým dezertem nebo kvalitním sýrem. Jako dezert to mohou být například jablka s karamelem a zmrzlinou. Pokud radši dáte přednost sýru, může se jednat o horský sýr z Bio Farmy Krasolesí. Nicméně v Trezoru se držíme sezónních potravin, takže každý týden se můžete těšit na zajímavou obměnu sladkých a slaných teček.


K významnému setkání patří kvalitní víno

Abyste si se svými hosty vychutnali obědové menu naplno, náš servisní tým vám rád doporučí ta nejlepší vína, která dokreslí váš kulinářský zážitek. Máme pro vás jak české odrůdy, tak zahraniční vína, která se dokonale spárují s jednotlivými chody obědového menu.


K dezertům Vám můžeme nabídnout buď sladší vína nebo „bubliny“, a to například Champagne. Záleží na konkrétním dezertu a především na vašich preferencích.


K rybím pokrmům nebo k bílým masům doporučujeme bílá vína. Z odrůd vybíráme dle zpracování - pro bílé krémové omáčky se hodí vína nazrálejší, k čerstvě zpracovaným rybám pasují spíše svěží řízná mladá vína.


Jídla s červeným masem se většinou párují s plnými těžšími víny, například z oblasti Jižní Rhôny, ze Španělska, ale i Izraele apod.


Rezervujte si stůl a proměňte pracovní oběd v nevšední zážitek


Rezervovat stůl můžete snadno, buď na webu trezorspork.cz/rezervace nebo nás kontaktujte telefonicky na čísle 739 592 502.



Přijďte prožít pohodové chvíle u kvalitního jídla v Trezoru Špork. Můžete si být jisti, že u nás bude vaše obchodní setkání probíhat v elegantním a diskrétním prostředí.


Těšíme se na vaši návštěvu!


bottom of page