Tým je pro nás to nejdůležitější. Protože zákaznický zážitek stojí na tom, že servis skvěle pohostí a že kuchyň dotáhne jídlo do posledního detailu. Kultura Červeného Jelena stojí na našem týmu. Je nám ctí vám jej představit.
Management
General Manager
Radek Tureček
Radek Tureček pomohl vybudovat Jelena od základu. Je to zkušený manažer, který dělá vše pro to, abychom byli na té nejvyšší úrovni.
Executive chef
Marek Fichtner
Marek Fichtner je mistr kulinářství! Ví o všem, co se šustne v naší kuchyni a neustále vyvíjí nová jídla. Je vzorem pro celý kuchařský tým!
Operations manager
Michal Holzman
Michal Holzman je ostřílený manažer, kterému opravdu záleží na každém detailu. Řídí vše s cílem být co nejblíže dokonalosti, jak to jen jde.
Operations manager
Lukáš Klinger
Lukáš Klinger je tu s námi od založení Červeného Jelena a jeho nejvyšší prioritou je doručit dokonalý zákaznický zážitek.
Kuchyně
Junior Sous chef
Šimon Kostka
Šimon Kostka je zkušený kuchař. Stará se o to, aby vše kolem grilu a kuchyně běželo na plné obrátky. Podílel se na několika dobrojídlech.
Sous chef
Jiří Bednář
Jiří Bednář je pravou rukou Marka Fichtnera. Vede tým kuchařů a přichází se skvělými nápady, jak naši kuchyň posunout o kus dál.
Junior Sous chef
Dominik Branyš
Jiří Bednář je pravou rukou Marka Fichtnera. Vede tým kuchařů a přichází se skvělými nápady, jak naši kuchyň posunout o kus dál.
Cukrárna
Šéfcukrářka
Klára Řezníčková
Klára Řezníčková neboli královna cukru! Jako šéfcukrářka Červeného jelena plní naši vitrínu každý den krásnými propracovanými dezerty.
Výčep
Mistr výčepní
Miroslav Nekolný
Míra Nekolný alias Pantáta Výčepní je mistrem za výčepem, pořádá školy čepování a stará se o to, aby kvalita našeho piva byla neporazitelná.
Mistr výčepní
Igor Kolivoško
Igor Kolivoško je přeborník přes pivo a další alkoholické nápoje. Vede náš tým výčepních a barbacků a jenom srší skvělými nápady!
Sales & Event oddělení
Sales & Events manažerky
Veronika Šťáhlavská a Denisa Pokorná
Veronika a Denisa se starají o všechny firemní akce a další eventy, které se v restauraci dějí (a že jich je!). Obě mají cit pro detail a zvládnou vykomunikovat naprosto cokoliv.