;
 
<< Zpět

Cero2 Gin Chinola

Vyrábí se přímo ze šťávy cukrové třtiny a následně se doplní o botanicals - jalovec, citrusy a mučenku, která mu dodá sladkost a ovocné tóny.

Chuťový profil

Výrazné aroma i chuť | Jalovec | Mučenka (odrůda chinola) | Jemnější tóny citrusů

Historie ginu

Překvapivý gin, jehož základem je destilát z cukrové třtiny. Destilát se vyrábí přímo ze šťávy cukrové třtiny, kontinuální destilací, následně se doplní o botanicals, zejména jalovec a citrusy. Značka CERO2 se vyrábí v Dominikánské republice. Základem ginu je třtinový destilát doplněný o botanicals v podobě jalovce a citrusů. Do Evropy se gin přepravuje po moři lodí poháněnou pouze větrem. Pro snížení uhlíkové stopy se gin lahvuje až v Evropě, do láhví vyrobených z recyklovaného skla.

předchozí
Další