BANKA

TREZOR

V Červeném Jelenovi najdete od 1.září 2020 opět dvě patra a dvě menu.

Menu "Banku" a menu "Trezor". 

Zatímco v Trezoru si užijete klidnější restaurační atmosféru a samostatné sezónní menu Marka Fichtnera a jeho týmu, tak v Bance najdete menu moderní hospody postavené na využití unikátního amerického grilu Grillworks. Vybraná jídla z Trezoru si užijete i v patře Banka.

BANKA

Oheň na talíři i v srdci - menu "Banka"

TREZOR

Sezónní speciality - menu "Trezor"

NÁPOJOVÝ LÍSTEK

NOVINKY Z ČERVENÉHO JELENA
JEDNOU TÝDNĚ NA VÁŠ EMAIL:
  • Facebook
  • Instagram
  • Tripadvisor
ČERVENÝ JELEN
 
Hybernská 1034/5, Praha 1
735 123 647
cervenyjelen@cervenyjelen.cz
REZERVACE
Ředitel: Radek Tureček
Executive Chef: Marek Fichtner
Manažeři: Michal Holzman, Lukáš Klinger
Sous-chefs: Josef Křížek, Jiří Bednář
Vrchní výčepní: Miroslav Nekolný
Obchodní manažer: Pavlína Samešová
Hospodska Špork s.r.o.
IČ: 07525982
DIČ: CZ07525982